واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

در اقدامی کم‌سابقه؛ وزیر دفاع روسیه با نیرو‌های نظامی در اوکراین دیدار کرد

وزیر دفاع روسیه پس از بازدید از نیرو‌های نظامی این کشور در اوکراین و اهدای مدال به آنها، با فرماندهان ارشد مستقر در کی‌یف دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در این بازدید پست فرماندهی پیشروی یکی از تشکیلات منطقه نظامی شرقی در جهت دونتسک جنوبی را بازرسی کرد.

 

به گزارش رویترز، در ویدئویی که این وزارتخانه منتشر کرده است، شویگو در حال اعطای مدال به پرسنل نظامی روسیه و گردش در یک شهر ویران شده همراه با سرهنگ ژنرال رستم مرادوف فرمانده منطقه دیده می‌شود.

 

در ویدئوی دوم که اواخر روز شنبه توسط این وزارتخانه منتشر شد نیز وی در حال ریاست جلسه‌ای با فرماندهان ارشد از جمله والری گراسیموف رئیس ستاد کل ارتش و ژنرال سرگئی سوروویکین یکی از معاونان گراسیموف در کمپی در اوکراین دیده می‌شود.

 

شویگو که از سال ۲۰۱۲ به عنوان وزیر دفاع روسیه منصوب شده است، به دلیل عملکرد خود در برخی عملیات مورد انتقاد شدید برخی نظامی‌ها قرار گرفته است.

 

ماه گذشته یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر، شویگو و همکارانش را به دلیل جلوگیری از ارسال مهمات به شبه نظامیانش به خیانت متهم کرد.


این در حالی است که روز گذشته نبرد بین نیرو‌های روسی و اوکراینی در شهر باخموت اوکراین به اوج خود رسید و هر طرف مدعی پیروزی‌هایی در این جبهه شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر